Van veewagen tot boerderijtruck
Tot voor kort maakten de koeien hun laatste reis met deze authentieke veewagen uit ’72. Nu is hij omgebouwd tot een boerderij op wielen. Mooi kunstobject om te zien en prachtig afgewerkt.
Hoe is de sfeer?
Houten stalletje om de kar, een rieten dak, buitenbar, een moestuin en een lijn waar de was hangt te drogen. Dat is nog eens een boerenfoodtruck.
Food
- Club sandwiches:
Geroosterd maïsbrood, gebakken ei, bacon, sla, tomaat, kaas, rollade asperges en kerrie mayo.
Geroosterd maïsbrood, mozzerella, advocado/creamcheese spread, pesto, tomaat, sla, en dragon/mosterd mayo. - IJssalon:
Onder het motto ‘het gras van vandaag is het ijs van morgen’ bieden we ijs in verschillende uitdagende smaken. Bereid met de melk van koeien uit Hummelo. Zo natuurlijk mogelijk geproduceerd met de maximale vrijheid en aandacht voor de koeien. Gewoon geweldig lekker. - BBQ van kop tot staart. Op is op. Maar dan ook het hele beest. De menukaart wordt telkens aangepast aan de aanwezige voorraad.
- Pannenkoekjes en of crème brûlée van Biest (Kalverenmelk)